Kinderen hun talenten laten ontdekken

'Uiteindelijk draait het erom dat de kinderen contact maken met leeftijdsgenootjes en een leuke middag hebben'

Ieder kind moet de kans krijgen om zijn talent te ontdekken én te ontwikkelen. Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend. Laat de (financiële) situatie thuis het niet toe om te sporten of muziek te maken? Dan schieten de Talentmakelaars en Kindercoaches van Combiwel Junior te hulp.

 

Hoe ze dat doen?

Door naschoolse activiteiten te organiseren voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Ze geven knutselworkshops en weerbaarheidstraining bijvoorbeeld, of leren kinderen hoe ze spelletjes kunnen programmeren. Uiteindelijk draait het erom dat de kinderen contact maken met leeftijdsgenootjes en een leuke middag hebben.

 

Voor kinderen én ouders

Niet alleen de kinderen zijn blij met de activiteiten, ook ouders hebben er veel baat bij. De medewerkers van Combiwel Junior weten wat er speelt in de gezinnen én hebben een uitgebreid netwerk. Indien nodig brengen ze ouders in contact met andere organisaties, zoals het Jeugdcultuurfonds of het Jeugdsportfonds. Zo slaan ze een brug tussen ouders en hulpinstanties.

 

Meer weten?

Benieuwd hoe ouders Combiwel Junior ervaren? Vader Marc vertelt wat Combiwel Junior voor hem, zijn zoon Jason en zijn dochter Chayenne betekent. Bekijk de video hieronder >>

vimeo-video-thumbnail