Buurtbaan vacatures

  • Woon je in de buurt waar we een vacature hebben?
  • Heb je langdurig geen werk?
  • Wil je een baan waarin je veel kan betekenen voor de buurt?
  • Heb je zin om werkervaring op te doen op weg naar een vaste baan?

Kijk dan of er een Buurtbaan vacature bij jou in de buurt is!

Klinker_Breiclub
DEZE BUURTBAAN IS VERVULD

Buurtbaner Van Lennepbuurt, West

We willen het netwerk versterken en verder uitbouwen in de van Lennepbuurt. Het belang van netwerken, het zorgen voor elkaar en het stimuleren van de veerkracht van bewoners zijn belangrijke pijlers in heel Oud-West. Daar hebben we jou bij nodig! Samen sta je in de buurt sterker en maak je het leuker!
...

Wat is een Buurtbaan?

Als je een actieve buurtbewoner bent die langdurig zonder werk zit kun je in aanmerking komen voor een Buurtbaan. Het is een tijdelijke baan van een jaar met verlenging tot maximaal twee jaar. Naast werken in de buurt en met de buurt is er ook gelegenheid voor cursussen en scholing en krijg je begeleiding van een coach. Je komt in dienst bij Combiwel Buurtwerk en je werkt nauw samen met onze Buurtwerkers. Het doel voor jou als Buurtbaner is doorstromen naar een vaste baan bij een vaste werkgever.

Play Video
Play Video

De Buurtbaner maakt het verschil

De Buurtbaan blijkt een verbluffend goede investering om kwetsbare buurten te versterken! De Buurtbaner is iemand die initiatief toont, kan samenwerken en de ogen en oren van de buurt zijn. Buurtbewoners in armoede en eenzaamheid worden door Amsterdammers met een Buurtbaan goed bereikt, ondersteund en geactiveerd. Immers, de Buurtbaner komt uit de eigen buurt. Het mes snijdt aan twee kanten, want de Buurtbaner zelf blijkt met de opgedane ervaring beter in staat om door te stromen naar een reguliere baan.