Kinderen een interessante middag bezorgen

'De begeleiders van Combiwel Junior zijn enthousiast en hebben de meest originele ideeën. Bovendien staan ze ook open voor de input van ouders'

Kinderen vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen. Dankzij Combiwel Junior krijgen ze de kans om kennis te maken met de leukste activiteiten. Van sporten in het Olympisch Stadion tot een zelfportret tekenen in het Van Goghmuseum; er is van alles mogelijk.

 

Verschillende activiteiten

In onderstaande video komt Elena Dekker aan het woord. Haar zoons Alexander en Leon nemen al een tijdje deel aan de activiteiten van Combiwel Junior. Elena vindt het mooi dat haar kinderen op deze manier hun talenten kunnen ontdekken. En hebben ze iets gevonden dat ze leuk vinden? Dan kunnen ze dat blijven doen.

 

Meehelpen met organiseren

De begeleiders van Combiwel Junior zijn enthousiast en hebben de meest originele ideeën. ‘Bovendien staan ze ook open voor de input van ouders’, vertelt Elena. ‘Ik heb bijvoorbeeld meegeholpen met het organiseren van een speurtocht in de Molen van Sloten. Dat was hartstikke leuk.’ Zo zet Combiwel zich, samen met vrijwilligers, in om kinderen een leuke middag te bezorgen.

 

Meer weten?

Benieuwd naar het verhaal van moeder Elena en haar zoon Alexander? Bekijk de video hieronder >>

vimeo-video-thumbnail