Wat betekent AOC de Pijp voor de buurt?

Wat betekent AOC de Pijp voor de buurt?

We zien eerst de mens, uniek en betekenisvol. Dan blijkt er veel mogelijk. Mensen met dementie vinden aansluiting, doen mee, voelen zich gezien, terwijl partners en/of mantelzorgers worden ontlast en ontzorgd.

De clubleden op het Amsterdams Ontmoetingscentrum zijn mensen met (beginnende) dementie. Zij hebben wensen, talenten en interesses en daar maken onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers werk van. Elke dag zetten zij zich met hart en ziel in om de clubleden mooie belevenissen en een dagbesteding vol inhoud te bezorgen. Zo is een dag op ons Amsterdams Ontmoetingscentrum een belangrijk deel van het leven.

Wie is er nog meer gebaat bij de AOC's van Combiwel Buurtwerk? Dat zijn de partners en mantelzorgers. Zij verdienen af en toe wat rust en kunnen de nodige ondersteuning gebruiken. Zo snijdt het mes aan twee kanten.  Het is een unieke vorm van zorg dichtbij huis.

Blij dat jullie in de buurt zijn! Bekijk de video hieronder >>

Bekijk de video Clubleden en mantelzorgers AOC zijn blij met Buurtwerk